Kanker krijgt me niet klein

19,90  IVA incl.

Een Feel-good-werkboek om je bij te staan op je weg naar genezing 

 

Dit werkboek is speciaal geschreven voor mensen die kanker hebben of gehad hebben en hun familie en vrienden. Het bevat een heleboel praktische informatie over hoe je bewust eet, goed beweegt en gezond leeft. Daarnaast krijg je nuttige tips en oefeningen om toe te passen tijdens de behandeling en het genezingsproces, zodat deze zo vlot mogelijk kunnen verlopen. Bovendien vind je feelgoodrituelen voor dagen waarop het wat minder goed gaat.

Odile Fernández is dokter en moeder van drie kinderen. Ze overwon uitgezaaide eierstokkanker. In dit boek legt ze uit hoe deze ziekte haar veranderde en leerde om haar lichaam en geest te voeden en volop te leven. Het is haar persoonlijke, emotionele getuigenis, vervuld van positieve energie in de overtuiging dat kanker genezen kan worden. Die optimistische mentaliteit is het belangrijkste doel van de reis die dit boek uitstippelt, en zo zal het je helpen bij je eigen unieke zoektocht naar genezing.

‘Een van de vele dingen die kanker mij geleerd heeft, is om niet bang te zijn.’
O. Fernández

Disponibilidad: Hay existencias

¿Quieres una dedicatoria personalizada?

Precio del producto:19,90  IVA incl.
Opciones totales:
Total del pedido:

Más información

Reseñas

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Kanker krijgt me niet klein”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otros productos

Categorías

MenoWoman. 90 Cápsulas

21,90  IVA incl.
Domina los síntomas asociados a la menopausia y mejora tu bienestar físico y emocional Alivia sofocos, cambios de humor, cansancio,...
Cargando
Carrito de compra
Scroll al inicio